Broadcast & IT Engineer Technical Support

Wil jij onderdeel zijn van dé internationale toonaangevende outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland? Dan is dat mogelijk want NEP is op zoek naar een Broadcast & IT Engineer voor een van onze grootste klanten.

Als Broadcast & IT Engineer zorg jij ervoor dat alle IT die gebruikt wordt om een TV show uit te zenden vlekkeloos verloopt. Op de achtergrond van de Live nieuwsuitzendingen en dagelijks talkshows ben jij het aanspreekpunt voor technische vraagstukken in de studio, de regieruimtes, het datacenter en de edit sets. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van complexe en minder complexe vraagstukken en help je het platform te verbeteren (projecten, changes).

Het team maakt gebruik van een mix van traditionele en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat nieuwsuitzendingen, het weer, talkshows en het gebruik van media vlekkeloos verlopen.

We bieden je een dynamisch omgeving in een gezellig en divers team. Het unieke van de broadcast wereld is de samenhang tussen audio- en videoapparatuur en de IT. Nergens werken de fysieke apparaten zo nauw samen met de digitale achterkant als in de broadcast.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share