Broadcast IT Engineer Playout

Ben je bekend met het onderhoud van complexe digitale video en/of audio systemen? Weet jij alles over videorouting en switching en zie je het oplossen van IT technische en applicatie inhoudelijke problemen als een uitdaging? Word je enthousiast van werken in een misschien hectische, maar leuke werkomgeving? Meld je dan nu aan bij ons team als Broadcast IT Engineer Playout.

De uitdaging

Als Broadcast IT Engineer Playout onderhoud en ontwerp je ons complexe playout systeem; je configureert, implementeert, beheert en bewaakt de automatiseringssystemen. Daarnaast integreer je de playout automatiseringssystemen met andere producten zoals MAM of planningssystemen. Je houdt toezicht op de levering van externe leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat aan de leveringsspecificaties en standaarden wordt voldaan. Je werkt samen met regisseurs en ondersteunt operators zodat het juiste programma op elk moment op elk kanaal gestart kan worden. Je hebt een brede verantwoordelijkheid. Je bouwt de systemen en helpt de support tak van de organisatie; jij bent de verbinding tussen R&D en de ontworpen oplossingen.

Ben jij:

…iemand die rustig blijft, zelfs als de werkdruk stijgt? …een teamplayer en kan je goed schakelen tussen verschillende interne en externe stakeholders? …iemand die technische onderwerpen op een niet technische manier kan toelichten?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

Share