Broadcast IT Engineer (Graphics)

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Broadcast IT Engineer (Graphics)

Ben jij breed onderlegd in IT en geïnteresseerd in broadcasting? Wil jij werken met de nieuwste technieken op locaties over de hele wereld voor projecten as Red Bull Batalla de Los Gallos, Ziggo Formule 1, Extreme 1 en het Eurovisie Songfestival? Wij zijn op zoek naar een Broadcast IT Engineer (Graphics).

Als Broadcast IT Engineer (Graphics) wordt je onderdeel van het Graphics Live Support team. Dit team houdt zich bezig met het ondersteunen van de afdeling Graphics bij voornamelijk televisie producties. Deze afdeling houdt zich bezig met uiteenlopende werkzaamheden als het in beeld brengen van een simpel titeltje tot het opleveren en bedienen van complete virtuele studio’s (Augmented Reality) als de F1 pitbox van Ziggo Sport! Het Graphics Live Support team is verantwoordelijk voor de hardware en software waar we dit allemaal tevoorschijn toveren. 

De functie die je zal gaan bekleden is zeer afwisselend en varieert van support werkzaamheden op het Mediapark tot het technisch opbouwen van- en het support leveren op graphics installaties voor grote studio’s van klanten over de hele wereld.  Je zal je bezig gaan houden met computertechniek, zoals het opzetten van workstations, het aanleggen van netwerken en het oplossen van storingen, maar ook Broadcast apparatuur als regiewagens, cameras, audio en nog veel meer. Zo gebruiken we technieken om bijvoorbeeld onze studio camera’s om te toveren tot “game controllers” en een virtuele laag over de studio heen te leggen. 

Jij:

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

 

Share