Graphics Support Engineer (Broadcast IT Engineer )

Als Graphics Support Engineer wordt je onderdeel van het Live Support Graphics team. We ondersteunen hier de Graphics afdeling bij voornamelijk televisieproducties. Graphics houdt zich bezig met bijvoorbeeld het in beeld brengen van een simpel titeltje tot het opleveren en bedienen van complete virtuele studio’s (Augmented Reality) als de F1 pitbox van Ziggo Sport. Het Live Support Graphics team is verantwoordelijk voor de hardware en software waarmee we dit allemaal tevoorschijn toveren. 

De functie is heel afwisselend en varieert van support werkzaamheden op het Media Park tot het technisch opbouwen van- en het support leveren op graphics installaties voor grote studio’s van klanten over de hele wereld. Denk aan computertechniek, zoals het opzetten van workstations, het aanleggen van netwerken en het oplossen van storingen, maar ook Broadcast apparatuur als regiewagens, cameras, audio en nog veel meer. Zo gebruiken we technieken om bijvoorbeeld onze studio camera’s om te toveren tot “game controllers” en een virtuele laag over de studio heen te leggen. 

Jij:

Wat kun je verwachten?

* We werken in een 24/7 business waarin we continuïteit borgen. Er kan gevraagd worden om een nacht- of weekendwerk te verrichten.

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share