Booking office medewerker

De uitdaging
Het LiveCenter bij NEP is de spil van iedere live workflow, hier komen alle componenten bij elkaar. Je kunt het eigenlijk zien als onze gateway naar de rest van de wereld.

Het LiveCenter is veel meer dan een traditionele master control room (MCR); naast een dynamisch en professioneel verbindingscentrum is het een technische spil in geavanceerde workflows. Naast connectiviteit met vele locaties wereldwijd, zowel via satelliet, IP als fiber, biedt het alle broadcast services en volledige regie.
Het LiveCenter/MCR beschikt over directe koppeling met onze Cloud regies, studio’s, eindregies, de grote verbindingscentra en onze eigen streaming platformen en complexe postproductie-omgeving. Dit maakt volledige internationale producties, van camera tot eindregie mogelijk. 

De rol
Van over de hele wereld ‘Downlinken’ wij sport of andere events voor onze klanten (bijvoorbeeld Ziggo). Op drukke dagen zijn dit wel 65 events tegelijkertijd. Om ervoor te zorgen dat onze operators, die al deze events downlinken hun werk goed kunnen doen. De Bookingoffice medewerker is verantwoordelijk voor het plannen, bijhouden van wijzigingen en het traceren van van missende satelliet gegevens. Dit is secuur werk waarbij je dagelijks contact hebt met de operators en onze klanten. Naast de satelliet gegevens, registreren wij alle events in ons plansysteem en plannen we de benodigde equipment zodat we capaciteitsproblemen op tijd kunnen signaleren.

Bij de werkzaamheden kun je denken aan:
– Beheren van de mailbox
– Implementeren van gegevens
– Registreren in onze prompt/FileMaker (plansysteem)
– Rapportages maken
– Boeken van verbindingen bij onze collega’s in de UK of Noorwegen

Ben jij:
Gek op werken met cijfers, heel nauwkeurig en ben je pas voldaan als een puzzel compleet is? 

Daarnaast: 

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

 

Share