Business Intelligence Specialist

Krijg jij energie van data en dan vooral van de inzichten die je vanuit data kunt verkrijgen? Past een snel groeiend bedrijf in de mediabranche bij jou? Dan is dit jouw functie! 

De uitdaging
Dat de wereld van data en informatie in een hoog tempo verandert hoeven we jou niet uit te leggen. Sterker nog, jij gaat hier volledig in mee! Jij gaat de BI omgeving binnen NEP mede vormgeven en naar een nog hoger plan brengen. Dit doe je samen met de BI Manager, de afdeling Business Control en de stakeholders in de rest van de organisatie.

Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor het op juiste wijze bouwen en opleveren van dashboards en rapporten met relevante en betrouwbare informatie. 

De uitdaging die we je bieden bestaat uit het feit dat je zelfstandig projecten van begin tot het eind kunt bedenken en uitvoeren. Omdat NEP een veelzijdige internationale organisatie is kenmerken deze projecten zich door een grote diversiteit.  

We hebben geen hapklare brokken klaarliggen waarmee je aan de slag kan gaan. Je gaat zelf vanuit verschillende bronnen data verzamelen en inzichtelijk maken in verschillende rapportagetools en dashboards. Daarbij werk je vooral met Qlikview en NPrinting. Ook ondersteun je bij het modelleren van data warehouses, en ben je nauw betrokken bij de implementatie van nieuwe ERP systemen.

Een greep uit de werkzaamheden waar jij mee bezig gaat zijn: 

  • Het identificeren van zowel de in- als externe informatiebehoefte en het vertalen hiervan in geschikte dashboards en/of rapporten;
  • Je ontwikkelt zelfstandig Qlikview applicaties en NPrinting rapporten;
  • Je verzorgt trainingen en geeft presentaties aan eindgebruikers,
  • Je verzamelt en analyseert de beschikbare data;
  • Je neemt deel aan projecten waarbij BI een rol kan spelen, zoals ingebruikname van een nieuw ERP systeem.

Jij:

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Dan zien we jouw motivatie en CV graag in onze mailbox (werkenbij@nepgroup.com) verschijnen!

Share