Hoofd Beeldtechnicus

Als Hoofd Beeldtechnicus bekleed je een verantwoordelijke, cruciale, coördinerende, en natuurlijk uitvoerende rol tijdens onze producties. Je functie bestaat deels uit het operationeel aansturen van onze beeldtechnici en deels uit het aansturen van de techniek. Je bent namelijk technisch eindverantwoordelijk voor Remote, Studio installaties en Reportagewagens en voert complexe beeld werkzaamheden uit. Van het installeren en aansluiten van beeldapparatuur, het inregelen en controleren van de werking tot het oplossen van problemen met de infrastructuur van de softwarepakketten van onze reportagewagens en studio’s: het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Daarnaast kan je ingezet worden als shader en draag je zorg voor het realiseren van de door de regisseur gewenste beeldweergave en beeldovergangen.

Je gaat operationeel leiding geven aan een groep ambitieuze, leergierige, klantgerichte en enthousiaste operationele- en eerste beeldtechnici. Samen maken jullie van ieder project een waanzinnig succes. Daarnaast ben je nauw betrokken bij hun opleidingstrajecten.

Never expect a boring day at work!

Jij: 

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share