Backend Developer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan we altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten altijd op dezelfde plek te zitten.

Backend Developer
Lijkt het jou gaaf om software voor Video On Demand- en Live Streaming platformen te maken? Wil je werken aan producten die een grote impact hebben op ons dagelijks leven en bij bijna iedereen bekend zijn? Heb je passie voor media en de ambitie om uit te blinken in jouw beroep? Ja? Dan ben misschien wel jij onze nieuwe development professional!

De uitdaging
Als Backend Developer ga je aan de slag in een van onze Scrum of Kanban teams, waarbij je werkt aan ons VOD platform dat de motor is achter producten zoals Videoland en Pathé Thuis. Je hoeft niet te verwachten dat je je alleen op deze producten richten. Maar juist dat we een project-based bedrijf zijn. Je zult dus ook  op verschillende andere projecten waarmee aan de slag gaan. Onze opdrachtgevers willen uitblinken in het medialandschap, wat betekent dat de projecten zeer innovatief van aard zijn. Check out onze showcase!

Als onderdeel van de development afdeling zal je samenwerken met internationale collega’s uit onder andere de VS, India en Mexico. Het team is professioneel en creatie, verwacht dus dat je veel vrijheid zult krijgen. Het is dus goed om een groot verantwoordelijkheidsgevoel te hebben en dat zelfstandig opereren iets is wat we gerust aan jou over kunnen laten. Je zult werken met de nieuwste technologieën, waarbij je niet bang met om te investeren en jezelf hier wegwijs in te maken.

Ben jij
…ambitieus en wil je graag uitblinken in jouw vakgebied? …een teamplayer met een ‘can- do’ mentaliteit? …iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Daarnaast heb je:

Wat kun je verwachten
Hier werken betekent een baar waar geen dag hetzelfde is. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan bij ons voorop. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog, dit moedigen we aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share