PCR Operator

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

PCR Operator

Heb jij een AV opleiding gevolgd of ben je vanuit je hobby geïnteresseerd in alles dat te maken heeft met geluid? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team dat werkt aan de mooiste televisieproducties? Wij zijn op zoek naar een PCR Operator!

De uitdaging

Als je bij ons aan de slag gaat als PCR Operator zorg je vanuit de PCR voor een optimale geluidsweergave tijdens onze producties. Met jouw skills mix je de vetste televisieprogramma’s en sport promo’s op de Nederlandse televisie. Supertof, want dat houdt dus in dat je direct invloed hebt op de emoties van de kijker, de spanningsboog van het programma en de inhoudelijke impact die daarbij komt kijken. Je bent dus echt in staat een stempel op een programma te drukken. Daarnaast behoort het live opnemen van programma’s en het routen en bedienen van ons geluidsapparatuur en de spreekcellen tot jouw takenpakket. Een hele veelzijdige functie dus!

Jij:

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden..

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

 

Share