Audio Operator

Heb jij een AV opleiding gevolgd of ben je vanuit je hobby geïnteresseerd in alles dat te maken heeft met geluid? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team dat werkt aan de allergaafste televisieproducties? Wij zijn op zoek naar een PCR Operator!

De uitdaging

Als je bij ons aan de slag gaat als Audio Operator zorg je vanuit de productieruimte voor een optimale geluidsweergave tijdens onze sportproducties en live events. Supertof, want dat houdt dus in dat je direct invloed hebt op dat wat de kijker ervaart, de spanningsboog van het programma en de inhoudelijke impact die daarbij komt kijken. Je bent dus echt in staat een stempel op een programma te drukken. Daarnaast behooren het begeleiden van de commentatoren en het routen en bedienen van onze geluidsapparatuur en spreekcellen (die over de gehele wereld staan) tot jouw takenpakket. Een hele veelzijdige functie dus!

Jij:

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

Durf jij het aan om ons team te versterken?

…dan zien wij graag je CV samen met je motivatie(video) verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com. Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

 

Share