Audio Operator (PCR Operator)

Als je bij ons aan de slag gaat als Audio Operator zorg je vanuit de PCR (Production Control Room) voor een optimale geluidsweergave tijdens televisieproducties als de Olympische Spelen, tennistoernooien, voetbalwedstrijden en nog veel meer mooie sporten zowel nationaal als internationaal. De werkzaamheden concentreren zich vanuit Hilversum, van waaruit wij in de PCR de feed ontvangen van verschillende locaties wereldwijd.

Als Audio Operator mix je de audio van de commentator met het geluid van de locatie tot 1 geheel die vervolgens samen de zender op zal gaan. Waar je bij de ene klant 6 uitzendingen simultaan aan het mixen bent en waar de commentatoren verspreid over heel Europa zitten, doe je bij de andere klant maar 1 uitzending waar je nauw samenwerkt met de producer van de betreffende uitzending. Ook behoort het live mixen van programma’s en het routen en bedienen van ons geluidsapparatuur en de spreekcellen tot jouw takenpakket. Een hele veelzijdige functie dus!

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share