Audio Operator

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Audio Operator 

Heb jij een audio of AV opleiding gevolgd? Is audio jouw passie? Hou je van sport kijken en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van audio binnen de broadcasting? Samen met een superleuk team die werken aan de mooiste televisieproducties, zoals Olympische Spelen, tennistoernooien, voetbalwedstrijden en nog veel meer mooie sporten.

Dan zijn wij opzoek naar jou, om ons team te komen versterken als Audio Operator!

De uitdaging

Als je bij ons aan de slag gaat als Audio Operator zorg je vanuit de PCR (Production Control Room) voor een optimale geluidsweergave tijdens onze producties.

De werkzaamheden concentreren zich vanuit Hilversum. Waar wij in de PCR de feed ontvangen van locatie. De audio van de commentator mixen wij samen met het geluid van locatie tot 1 geheel die vervolgens de zender op zal gaan.

In de PCR zal je als audio operator gaan werken voor nationale en internationale klanten. Een heel divers aanbod van werkzaamheden en sporten.

Waar je bij de ene klant 6 uitzendingen simultaan aan het mixen bent en waar de commentatoren verspreid over Europa zitten, doe je bij de andere klant maar 1 uitzending waar je nauw samenwerkt met de producer van de betreffende uitzending.

Supertof, want dat houdt dus in dat je direct invloed hebt op de emoties van de kijker, de spanningsboog van het programma en de inhoudelijke impact die daarbij komt kijken. Je bent dus echt in staat een stempel op een programma te drukken. Daarnaast behoort het live mixen van programma’s en het routen en bedienen van ons geluidsapparatuur en de spreekcellen tot jouw takenpakket. Een hele veelzijdige functie dus!

Jij:

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

Share