Asset Beheerder

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Ben jij administratief sterk en heb je graag alles op orde? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Asset Beheerder

Binnen NEP kom je te werken bij onze afdeling Asset beheer die momenteel uit andere twee collega beheerders bestaat. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het optimale beheer en de registratie van onze belangrijke (kapitaal) goederen (assets). 

Wat je precies doet? Als Asset Beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, beschikbaarheid en het optimale inzet van onze assets. Wanneer bijvoorbeeld een grote, langlopende productie afloopt moet er een bestemming komen voor de gebruikte assets. Denk aan camera’s, lenzen, IT apparatuur, etc. Jij en jouw collega’s onderzoeken of assets nog te hergebruiken zijn, doorverkocht kunnen worden of dat er afscheid van genomen wordt. Het is van groot belang dat te alle tijde alle administratie rondom de assets op orde is. Dat kan alleen wanneer het goed geregistreerd en fysiek opgeslagen wordt.

Wat doe je dan precies?
Het beheer van het projecten-magazijn, het ontvangen en administreren van inkomende goederen en het registreren van alle technische assets. Je bent ook verantwoordelijk voor de bestellingen en het maken van analyses rondom verbruik. Wanneer je trends ziet, zoals bijvoorbeeld een artikel wat vaker vervangen moet worden of waar ineens veel meer vraag naar is, handel je om er op langere termijn op te kunnen inspelen! 

Dit alles met als doel om ervoor te zorgen dat we een efficiënt registratieproces hebben en het beheer van alle inkomende en uitgaande assets op diverse locaties, alsmede het op voorraad houden van diverse verbruiksgoederen.

 

Ben jij

……Zelfstandig, accuraat, servicegericht en kun jij ook nog eens goed tegen een dynamische, soms zelfs stressvolle omgeving? 

Bovendien

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share