Asset Beheerder

Ben jij administratief sterk en heb je graag alles op orde? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een asset beheerder. Binnen NEP kom je te werken bij onze afdeling Asset beheer die momenteel uit andere twee collega beheerders bestaat. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het optimale beheer en de registratie van onze belangrijke (kapitaal) goederen (assets).

Wat je precies doet? Als Asset Beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, beschikbaarheid en het optimale inzet van onze assets. Wanneer bijvoorbeeld een grote, langlopende productie afloopt moet er een bestemming komen voor de gebruikte assets. Denk aan camera’s, lenzen, IT apparatuur, etc. Jij en jouw collega’s onderzoeken of assets nog te hergebruiken zijn, doorverkocht kunnen worden of dat er afscheid van genomen wordt. Het is van groot belang dat te alle tijde alle administratie rondom de assets op orde is. Dat kan alleen wanneer het goed geregistreerd en fysiek opgeslagen wordt.

Wat doe je dan precies?
Het beheer van het projecten-magazijn, het ontvangen en administreren van inkomende goederen en het registreren van alle technische assets. Je bent ook verantwoordelijk voor de bestellingen en het maken van analyses rondom verbruik. Wanneer je trends ziet, zoals bijvoorbeeld een artikel wat vaker vervangen moet worden of waar ineens veel meer vraag naar is, handel je om er op langere termijn op te kunnen inspelen! 

Dit alles met als doel om ervoor te zorgen dat we een efficiënt registratieproces hebben en het beheer van alle inkomende en uitgaande assets op diverse locaties, alsmede het op voorraad houden van diverse verbruiksgoederen.

Ben jij
…Zelfstandig, accuraat, servicegericht en kun jij ook nog eens goed tegen een dynamische, soms zelfs stressvolle omgeving?

Bovendien

Wat kun je verwachten

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar
werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share