Allround Marketing Specialist

Creative Animal. Home of Storytellers
‘Where any story turns into a unique, powerful experience.”

Wij zijn Creative Animal | Home of Storytellers. Wij zorgen ervoor dat een verhaal op een unieke manier tot leven komt in film en video. Wij maken het uitdagend in verbeelding, in gevoel, in denken en doen. Van elk verhaal maken wij een mind blowing experience. Dat is waar we aan werken, dat is wat we doen.

Wij zijn op zoek naar een Allround Marketing Specialist. Een creatieve alleskunner die vanuit zijn of haar expertise, drive en ambitie dagelijks het verschil maakt om de naamsbekendheid van Creative Animal te vergroten en de zichtbaarheid te optimaliseren. Daarvoor kun je uiteraard alle tools, technologie en features inzetten die wij tot onze beschikking hebben.

Vanuit deze creatieve rol ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van het strategische marketingplan 2022 en verder. Voor jou een piece of cake lijkt ons, want wij verwachten dat jij als geen ander weet hoe je dat moet aanpakken, hoe je dit optimaal kunt inrichten en kunt monitoren om het maximale resultaat te behalen.

Het wordt jouw taak om ervoor zorgen dat ons creatieve verhaal met bijbehorende positionering en propositie niet alleen wordt verteld, maar vooral dat het door de juiste mensen, op het juiste moment wordt gehoord, gezien en beleefd. Hiermee help je ons om de targets en of Storytellers te maken.

Jij

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share