Adobe Premiere Pro Video Editor

Ben jij een ster in storytelling en het monteren van verhalen? Wil jij aan de slag in een creatieve omgeving met alleen maar leuke collega’s? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Adobe Premiere Pro editor!  Wil jij meewerken aan de tofste aftermovies, entertainment shows en commercials? Dan bieden wij een mooie kans!

De uitdaging
Als Video Editor bij NEP bekleed je een veelzijdige functie waarbij je nauw samenwerkt met de productie als samensteller, maar ook de ruimte krijgt zelfstandig te editen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen van de klant, maar zeker niet bang bent om je eigen visie in te brengen. Met jouw skills en creativiteit kun je een stempel op de stijl van het programma drukken en de emoties van de kijker beïnvloeden. En… Jouw werk is dagelijks zichtbaar voor een groot publiek!

Jij:

We zien het als een pré als je:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Kom jij ons team versterken? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie via deze link. Voor vragen kun je mailen naar werkenbij@nepgroup.com.

 

Klik hier om direct te solliciteren

Share