Administrateur

Ter versterking van ons Finance team zijn wij op zoek naar een administrateur. Voel jij je thuis in een omgeving waar veel gebeurt en waar we vaker rennen dan stilstaan? Denk jij in journaalposten en begrijp jij onze administratie? Check (check, dubbelcheck) jij graag alle processen en administratie op volledigheid en juistheid en maak je daar ook graag verbeterslagen in? Dan zijn we op zoek naar jou!

De uitdaging
Als administrateur maak je onderdeel uit van het finance team van NEP. Ons bedrijf bestaat uit verschillende BV’s met een Amerikaanse moedermaatschappij. Als jij energie krijgt van analyseren en deze analyse te delen met de rest van de organisatie dan zit je bij ons op de juiste plek.

Vanuit je rol werk je nauw samen met onze grootboekadministrateur en de Financial Controller. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de volledige administratie van de verschillende BV’s. Het ondersteunen, ontwikkelen en verbeteren van de AO/IC behoort tot je takenpakket. Daarnaast assisteer je bij het opstellen en gereedmaken van rapportages aan NEP USA en assisteert je bij verschillende ad-hoc projecten. Als het gaat om verbetervoorstellen met betrekking tot kwaliteit, efficiëntie en doeltreffendheid van de administratieve processen en de projectadministratie, daar krijg je alle ruimte voor. Sterker nog: dit moedigen we alleen maar aan!

Jij:

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Ben jij ervan overtuigd dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

 

Share