Vacature: Accountmanager IT

Heb jij een grote interesse voor hoogwaardige cloud, streaming en hostingdiensten en wil jij werken in een veelzijdige en innovatieve omgeving waar met de nieuwste technieken wordt gewerkt? Heb je werkervaring als proactieve accountmanager en wil je de stap maken naar een functie waarin techniek en sales samenkomen? Voor de uitbreiding van ons salesteam zijn wij per direct op zoek naar een Client Manager voor onze corporate markt.

De uitdaging

Bij NEP maken we gebruik van een eigen infrastructuur. We hebben onze eigen datacenters en een groot glasvezelnetwerk in Hilversum, Amsterdam en alle provinciehoofdsteden. Inmiddels beschikken we over een eigen 10.000 kilometer tellend glasvezelnetwerk. Wij leveren managed diensten waarbij onze opdrachtgevers het beheer van (kantoor)automatisering, waaronder servers, software, werkplek-PC’s en infrastructuur aan ons uitbesteden. Jij kunt hierbij goed inschatten of NEP dit in-house kan leveren of dat er wellicht een combi met een Public Cloud provider aangeboden moet worden. Je goed in onze opdrachtgevers verplaatsen is jou wel toevertrouwd.

Als Client Manager ben je commercieel verantwoordelijk voor de verkoop van onze  Managed IT diensten. Je levert op maat gemaakte en unieke diensten aan bestaande en nieuwe klanten. Op je eigen creatieve en gedreven manier ga jij dus uitvoering geven aan je eigen salesplan. In het commerciële traject ben je zowel aanspreekpunt, sales en technisch sparringpartner.

Ben jij

…iemand met een sterke commerciële persoonlijkheid met ervaring in verkoop van IT gerelateerde-diensten en in een commerciële, dynamische en dienstverlenende werkomgeving? …op de hoogte van moderne technische ontwikkelingen op het gebied van IT en spreek je de taal van een IT’er? …commercieel ingesteld en heb jij dag in dag uit de drive om win-win situaties te creëren?

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt veel kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

 

Share