Aankomend Video Editor (Sport)­

Ben jij een beginnende editor met passie voor sport? Maak jij niet alleen jezelf maar ook onze klanten enthousiast met jouw toffe edits? Vind je het te gek om mooie dingen te maken voor een groot publiek en wil je aan de slag in een creatieve omgeving met super leuke collega’s? Wie weet edit jij binnenkort dan wel de herhaling van een van de wereldgoals van Cristiano Ron­aldo!

De uitdaging
Bij NEP werken we aan de mooiste producties van de Nederlandse televisie; van Publieke Omroep programma’s en grote talentenshows als The Voice tot Champions League voetbal. Momenteel zijn wij hard op zoek naar een Aankomend Video Editor die zich met name zal gaan richten op de sportprogramma’s!

Als Aankomend Video Editor ben je verantwoordelijk voor het maken van samenvattingen, items en instarts bij verschillende sportwedstrijden en sportuitzendingen. Je werkt nauw samen met de regisseur of een verslaggever om het programma zo optimaal mogelijk te monteren. Dankzij jouw creativiteit en edit skills weet jij de emoties van de kijker te beïnvloeden en geef je inhoudelijke impact aan het programma. Deze kans kun je niet laten liggen!

 Ben jij?
…Een ondernemende doorzetter die snapt hoe je mooie edits maakt? …Een sportliefhebber met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die de lat hoog legt? …een persoon die altijd gaat voor niets minder dan een creatief sterk en inhoudelijk videoproject? 

Bovendien:

Wat kun je verwachten
Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op diverse locaties en je kunt alle kansen krijgen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur ons dan je CV met (video)motivatie en portfolio naar werkenbij@nepgroup.com. Wie weet maken we binnenkort kennis!

Share