Aankomend Broadcast Operator MCR & Playout

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

De uitdaging

Een Aankomend Broadcast Operator beschikt over alle kennis die nodig is om de uitzendtechniek van een eindregie te bedienen en draagt zorg voor een probleemloze uitzending van diverse kanalen. De uitzendingen vinden 24 uur per dag plaats vanuit Hilversum. 

Jouw rol

Je bereidt uitzendingen van diverse kanalen en klanten voor en borgt de continuïteit ervan. Bovendien begeleid je live programma’s, monitor je audio, video, graphics, ondertiteling en retoursignalen en communiceer je met interne en externe partijen om tot een juiste uitzending te komen. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en accurate collega met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben jij in staat om in teamverband te werken en beschik jij over MBO / HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de media is een pré.

Ben jij?

…. ambitieus en gepassioneerd en heb je een bovengemiddelde interesse en affiniteit met media?  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om met de nieuwste media-processen te werken en wil jij op het hoogste niveau verder leren en jezelf ontwikkelen?

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share