Aankomend beeldtechnicus

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Beeldtechnicus
Ben jij ambitieus en gepassioneerd en heb jij ongeëvenaarde voorkeur voor alles dat te maken heeft met beeldtechniek? Heb jij een opleiding in de richting van AV-techniek afgerond? Zie je al voor je hoe je met ons samen werkt aan televisieprogramma’s die wij technisch realiseren? Dan is dit je kans!

De uitdaging
Als beeldtechnicus ben je bij ons verantwoordelijk voor de beeldtechniek die bij de opnames van televisieprogramma’s komt kijken. Binnen ons team ben jij degene die zorgt voor het perfecte plaatje op televisie. Je bewaakt de beeldkwaliteit van beelden van programma’s als The Voice of Holland, Veronica Inside en de Red Bull strandraces die bij de regie binnenkomen. Door jouw scherpe blik kun je alle verschillende beelden in no-time omtoveren tot een perfect geheel.

Daarnaast ben je tijdens de repetities en opnames ook verantwoordelijk voor het klaarzetten van de opname- en opname ondersteunende apparatuur. Je sluit kabels aan en zorgt voor het aansluiten en inregelen van de OBV, camera’s, EVS, monitoren en de routing van alle videosignalen. Je biedt technische support en in het geval van een storing help je mee bij de oplossing ervan. Verwacht dus geen saaie kantoormentaliteit. Verwacht dat vandaag en gisteren totaal niet op elkaar lijken.

Ben jij?

…op zoek naar de ultieme kans om de kennis die je van AV techniek hebt opgedaan in de praktijk te gaan brengen (en dat bij het tofste bedrijf op het Mediapark in Hilversum)? …nieuwsgierig naar de nieuwste technische ontwikkelingen op televisiegebied, bijvoorbeeld door je opleiding of hobby? …creatief ingesteld en heb je gevoel voor kleur?

Bovendien:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en gezellige werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens de eerste maanden. Humor en plezier staan voorop. Je werkt op bijzondere locaties bij speciale evenementen en TV producties en je kunt alle kansen krijgen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit verwachten wij!

En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share