Vacature: 3D Artist

Wij zijn op zoek naar de allerbeste 3D Artists, zowel junior als senior! Klinkt meewerken aan de nieuwste TV shows, sportproducties en actualiteitenprogramma’s jou als muziek in de oren? Wil jij veel leren en werken aan de tofste projecten die binnen korte tijd zichtbaar zijn voor een groot publiek bij het meest innovatieve mediabedrijf van Nederland? Dan is deze baan voor jou geknipt!

De uitdaging

We groeien enorm en lopen voorop als het gaat om het werken met innovatieve technieken en ideeën. Daar waar er in de studio’s voorheen veel werd gewerkt met fysieke decors, wordt er tegenwoordig veel meer gebruik gemaakt van virtuele decors en augmented graphics en dat is precies hetgeen wat wij onze klanten kunnen bieden. Met Augmented Reality is het mogelijk om onder andere studio decors flexibel aan te passen, niet alleen per show, maar zelfs per scène! Het gaat zelfs al zo ver dat de decors qua samenstelling en kleur kunnen reageren op de situatie die in beeld is, waardoor de mogelijkheid tot interactie ontstaat.

Als 3D Artist bij NEP maak je onderdeel uit van het design team binnen onze Graphics afdeling. Dit team werkt aan complexe graphics die gebruikt worden in virtuele sets en Augmented Reality. De sets worden gebouwd in diverse 3D pakketten zoals Maya, om vervolgens geïmplementeerd te worden in onze live render engines, die voornamelijk zijn gebaseerd op de Unreal Engine 4. Als 3D Artist begeleid je het productieproces tot in de studio en doe je last-minute aanpassingen om het programma conform de wensen van de opdrachtgevers weer te geven. Wanneer het een gameshow betreft, reageren de graphics vaak op basis van game logica of worden ze gevoed op basis van de statistieken die via een XML stream worden aangeleverd.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Werken op de Graphics afdeling betekent een afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt begeleid tijdens de inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog, dit wordt zelfs door ons gestimuleerd! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie en portfolio naar werkenbij@nepgroup.com!

Share