Showcases

EPGdata.tv: drijvende kracht achter Interactieve TV van KPN

Leverancier van metadata, afbeeldingen en innovatie

Voor KPN verzameld EPGdata.tv de live metadata van vele verschillende bronnen en verrijkt dit vervolgens met extra data en hoogwaardige afbeeldingen. Hiermee stellen we KPN in staat om een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke tv ervaring te kunnen bieden aan haar abonnees.

Een gestroomlijnd proces

Met behulp van verregaande automatisering wordt programmadata van verschillende leveranciers geïmporteerd en gecontroleerd. Deze data wordt vervolgens verrijkt met automatische processen. Daarbovenop wordt de data gecontroleerd en verrijkt door de editors van EPGdata.tv. Zo zorgen wij ervoor dat de TV-gids altijd up to date is en alle programma’s voorzien zijn van de juiste afbeelding.

Door de goede samenwerking met het KPN team kan er snel worden ingespeeld op het realiseren van nieuwe features of het uitlichten van belangrijke (sport) events.

 

Automated Serie linking voor Smart Recordings

Bij het gebruiken van een premium tv-dienst hoort natuurlijk de mogelijkheid om je favoriete serie te binge watchen. Met de Automated Serie Linking feature stelt EPGdata.tv de KPN abonnees in staat om series op te nemen zonder de herhalingen.

 

Op maat gemaakte sport afbeeldingen

Sport speelt een steeds grotere rol bij lineaire televisie en EPGdata.tv voorziet KPN van custom made afbeeldingen voor alle grote sportcompetities en events. Deze afbeeldingen worden in-house ontworpen voor alle grote nationale en internationale voetbalcompetities en toernooien zoals Champions League, Eredivisie, WK, EK, NBA, NFL, NHL, MLB, F1 en grote events zoals de Olympische spelen.

Onze uitgebreide genre classificatie, waarbij ook competities worden meegegeven als genre zorgt ervoor dat de sportsectie van KPN automatisch gevuld wordt en de vele sport liefhebbers op hun wenken worden bediend.Data Services en Support

Naast inhoudelijke data levert EPGdata.tv ook de data omtrent de rechten die zijn gekoppeld aan programma’s en kanalen. Denk hierbij aan parental control, Pay-per-view en Catch-up, maar ook aan het wel of niet kunnen opnemen of vooruitspoelen van live content.

 

Over KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland. Met haar vaste en mobiele netwerken voor telefonie, data en televisie bedient ze klanten in binnen- en buitenland. KPN richt zich op zowel particuliere klanten als zakelijke gebruikers, van klein tot groot. Daarnaast biedt ze telecomproviders toegang tot haar wijdvertakte netwerken.

 

Benieuwd wat EPGdata.tv voor uw tv-dienst kan betekenen?

Bezoek de EPGdata.tv website voor meer informatie.

 

EPGdata.tv is een merk van Stoneroos – sinds 2021 onderdeel van NEP. Stoneroos is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties voor alle platformen en devices.

Share

Gerelateerd