Showcases

Een next-gen TV service passend bij de ambities van DELTA Fiber

Een gestroomlijnde ervaring op alle platformen en devices

Door gebruik te maken van onze OTT NOW! oplossing waren Stoneroos en DELTA Fiber in staat om een next-gen televisie ervaring te creëren voor het televisie platform. Abonnees hebben nu de mogelijkheid om functies zoals Interactieve Live TV, Catch-up-services en Cloud Recordings op hun favoriete devices te ervaren.

Video Content is Key

Dankzij de state-of-the-art maar ongecompliceerde en transparante interface krijgt de video content de focus die het verdient. Geleid door de interface weet de gebruiker op elk moment waar hij is, waardoor het product vanaf het begin vertrouwd aanvoelt.

Daarnaast wordt het innovatieve karakter van het product gevisualiseerd door vooruitstrevende UI-oplossingen, heldere typografie en vloeiende animaties om de dienst de nextgen uitstraling te geven die past bij de hardware.

De STB client is als eerste ontwikkeld en ontworpen. De ontwerpbeslissingen voor de STB werden daarna vertaald naar het web, iOS- en Android-apps, waardoor één consistente ervaring ontstaat, ongeacht het platform of device.

Van moodboard tot interface

De grootste uitdaging was het aanbieden van de grote hoeveelheid Live, Catchup en Recorded content aan de gebruiker in een goed gestructureerde, slimme en consistente ervaring. Daarom hebben we gestreefd naar een zo veel mogelijk uitgeklede interface die de tv-kijker begeleidt en de onderliggende videostream de ruimte geeft voor een maximale televisie beleving waarbij gebruiksgemak voorop staat in een premium omgeving. 

Het ontwikkelen van de Delta TV Design Library

Tegelijkertijd is de DELTA TV Design Library ontwikkeld om het ontwerp- en ontwikkelteam een fundament te geven voor alle ontwerpbeslissingen. Omdat het een organische bibliotheek is, worden er regelmatig nieuwe elementen toegevoegd en worden huidige elementen voortdurend herzien om er zeker van te zijn dat ze nog steeds passen in de DELTA TV ervaring.

Geoptimaliseerd voor elk device

Gebruik makend van ons OTT NOW! framework is de gebruikersinterface geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zo profiteren de klanten van DELTA Fiber van onze kennis en ervaring in het ontwikkelen van hoogstaande TV apps.

 

Over Delta Fiber

Met de merken DELTA en Caiway levert DELTA Fiber gigabit internet, interactieve televisie, telefonie en mobiele diensten. DELTA Fiber is eigendom van twee investeringsmaatschappijen: het Zweedse EQT en het Amerikaanse Stonepeak. Onder DELTA Fiber vallen DELTA, Caiway, DELTA Network en ZeelandNet. In dit gezamenlijke bedrijf werken ruim 1200 mensen.

 

About OTT NOW!

Of u nu een tv-operator, omroep of contenteigenaar bent, met onze OTT NOW! producten en diensten helpen we uw publieksbereik te vergroten, een next-gen televisie-ervaring te creëren en een consistente UX op elk platform te leveren.

Bezoek de OTT NOW! website voor meer informatie.

OTT NOW! is ontwikkeld door Stoneroos – sinds 2021 onderdeel van NEP. Stoneroos is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties voor alle platformen en devices.Share

Related