Nieuws & Blogs

NEP The Netherlands verdiept focus Nederlandse markt

21 september 2016NEP The Netherlands, wereldmarktleider in facilitaire en technische dienstverlening in de televisie- en de live evenementenindustrie, maakt een verdiepingsslag binnen haar nationale salesteam. Jonathan Vermeulen en Marc van der Wel zijn, per 1 oktober aanstaande, aangesteld als Director of Sales. Ray van Verseveld versterkt het team als clientmanager sport. Met deze stappen wil NEP haar bestaande opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Jonathan Vermeulen en Marc van der Wel beschikken beiden over ruime technische kennis, marktkennis en strategisch inzicht; Vermeulen (voorheen) in de rol van commercieel manager bij NEP The Netherlands en Van der Wel als Director of Business Development bij Ampco Flashlight Holding. Als director of sales geven zij gezamenlijk leiding aan het salesteam dat zich richt op de Nederlandse broadcastopdrachtgevers.

De afgelopen jaren is bovendien het sportportfolio van NEP The Netherlands, met grote namen als FOX Sports, Southfields, Endemol Sport, Ziggo Sport en Eurosport, enorm uitgebreid. NEP heeft daarom een speciaal sportgericht salesteam gevormd, met Ray van Verseveld als nieuwste lid. Van Verseveld heeft jarenlange ervaring in het live sportproductieveld en beschikt over veel inhoudelijke kennis. Ray wordt het aanspreekpunt van enkele grote opdrachtgevers van NEP.

Karel van der Flier, CCO NEP The Netherlands: “Deze stappen passen naadloos in onze plannen het bedrijf nog verder te laten groeien en verder te professionaliseren. Vooral de toenemende vraag van opdrachtgevers naar een complete (glass to glass) workflow zorgt ervoor dat wij scherp moeten blijven op onze afdelingen. De nationale markt is onze basis en we blijven goed luisteren naar de wensen, trends en ontwikkelingen. Met Jonathan en Marc aan het roer van het salesteam gaat dat zeker lukken, en ook de kennis van Ray op gebied van sport is een zeer waardevolle aanvulling! Wij willen immers samen met onze opdrachtgevers de Nederlandse technologische koppositie behouden.

// EIND //

Over NEP The Netherlands
NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en distribueren. Het mediatechnologiebedrijf is wereldmarktleider op het gebied van outsourced productieoplossingen en levert verschillende producten en diensten voor remote- en cloud productie, studioproductie, playout, video display, host broadcasting, postproductie, media asset management, Digital Media Services en end-to-end OTT oplossingen. Meer informatie: www.nepworldwide.nl

Voor meer informatie, interviewmogelijkheden en beeldmateriaal:
Marleen Lassche, communicatie & PR
Marleen.lassche@nepworldwide.nl
06-22952772

Share