Nieuws & Blogs

NEP benoemt nieuwe CCO: Rob Nouwens

Hilversum, 4 juli 2018Rob Nouwens (46) is aangesteld als CCO van NEP The Netherlands, hij gaat per 1 augustus aan de slag als opvolger van Karel van der Flier. Ralf van Vegten, Managing Director NEP The Netherlands: “Met zijn ruime werkervaring, sterke netwerk en grote affiniteit met technologie – die Rob Nouwens bij zowel opdrachtgevers als in de aansturing van onze bevlogen vakmensen in de praktijk gaat brengen – hebben wij een ijzersterke teamspeler in huis gehaald.”

Ralf van Vegten, Managing Director NEP The Netherlands: “Ik ben oprecht opgetogen met de komst van Rob Nouwens die ons MT completeert als Chief Commercial Officer. Nederland is en blijft een belangrijke markt voor NEP. Juist dankzij onze Hilversumse innovatie-HUB en de sleutelrol als succesvol pilotland, zien we ook volop kansen in de export van onze kennis naar het buitenland. De combinatie van onze expertise in hoogwaardige technologie met de toonaangevende internationale rol van Nederland als formatland, geeft NEP The Netherlands een natuurlijke voorsprong als betrouwbare gids in innovatieve oplossingen voor het verwerken, beheren en distribueren van videocontent.”

Na zijn universitaire studie Bedrijfseconomie maakte Nouwens carrière binnen de technologiesector. Zo vervulde hij commerciële en leidinggevende functies bij AT&T, NCR, Getronics, KPN en Insight. Bij KPN was Nouwens als Sales Director commercieel verantwoordelijk voor het KPN Datacenter. De laatste zes jaar gaf hij leiding aan de commerciële afdeling van Insight. Tegelijkertijd was Nouwens verantwoordelijk voor de transformatie van een commerciële organisatie naar een toekomstbestendig solutions salesbedrijf.

Rob Nouwens, CCO NEP The Netherlands: “NEP heeft een fantastische groei doorgemaakt en het is mijn streven om deze positieve lijn door te trekken. Innovatief loopt NEP voorop én de gepassioneerde medewerkers verstaan de kunst om opdrachtgevers optimaal te bedienen. Als onderdeel van de wereldwijde NEP Group heeft NEP The Netherlands nog meer slagkracht om zich internationaal te blijven onderscheiden.”
“Ik realiseer me dat ik in de voetsporen van voorganger Karel van der Flier treed, die al een solide fundament heeft neergezet. Ik voel de passie en ervaar de professionaliteit om bijzondere, zichtbare prestaties te leveren. Als voorstander van het ‘work hard, play hard’-principe ben ik ongelooflijk trots om onderdeel te zijn van dit mooie bedrijf, waaraan ik de komende jaren graag een prominente bijdrage wil leveren. Ik zie het als een belangrijke taak om collega’s te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Daarnaast streef ik naar een professionele en optimale samenwerking met opdrachtgevers, zodat klanten nog meer bedrijfskritische processen aan ons toevertrouwen. Ik wil, samen met NEP, graag het verschil maken.”

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal graag contact opnemen met:

NEP
Jochem Haverman, Communicatie & PR
André van Duinboulevard 4
1217 WH Hilversum
Tel +31 6 24 54 68 01
jochem.haverman@nepgroup.com

Over NEP The Netherlands
NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en distribueren. Het mediatechnologiebedrijf is wereldmarktleider op het gebied van outsourced productieoplossingen en levert verschillende producten en diensten voor remote- en cloud productie, studioproductie, playout, video display, host broadcasting, postproductie, media asset management, Digital Media Services en end-to-end OTT oplossingen. Meer informatie: www.nepworldwide.nl

Share

Related