Over ons

NEP The Netherlands

NEP Group | We Bring Content To Life.

You have a vision. We see it, too. Met een wereldwijd netwerk van experts en geavanceerde technologie stelt ons unieke productie-ecosysteem contentmakers en rechthebbenden in staat om onvergetelijke verhalen te vertellen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van live-uitzendingen, evenementen en virtuele producties.

NEP, met hoofdkantoor in de Verenigde Staten, heeft vestigingen in 25 landen met meer dan 5.000 medewerkers. Samen hebben we in meer dan 100 landen producties ondersteund op alle zeven continenten, en we groeien nog steeds. Samen helpen wij onze opdrachtgevers om hun content tot leven te brengen.

NEP The Netherlands

Wij richten ons op productie (audiovisuele registratie en vastlegging), postproductie (verwerking en verrijking), distributie en publicatie in de vertrouwde handen van passievolle professionals die dagelijks het verschil maken met gebruik van NEP’s state-of-the art infrastructuur. Dit doen wij voor programma’s als Eredivisie voetbal, Formule 1, Vandaag Inside, Lang Leve de Liefde, Een Jaar van Je Leven, Lowlands, LEGO Masters en dagelijkse talkshows zoals Khalid & Sophie en De Avondshow met Arjen Lubach.

Onze mensen

De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende mediawereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.

Mores.online

NEP The Netherlands ondersteunt Mores.online, het meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de culturele en creatieve sector. Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de culturele en creatieve sector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren. Mores en de vertrouwenspersonen van het meldpunt zijn onafhankelijk. De vertrouwenspersonen werken in absolute vertrouwelijkheid en hebben een geheimhoudingsplicht.  

Mores hanteert de Regeling Optreden tegen Ongewenste Omgangsvormen. NEP gebruikt deze regeling als leidraad en verklaart alle inspanningen die daarbij horen te zullen uitvoeren.  

Website: Mores.online