Nieuws & Blogs

NEP lanceert mobiele teststraat

Hilversum, 16 februari 2021Nadat we vier maanden ervaring op hebben gedaan met onze eigen COVID-19 teststraat op het Media Park lanceerden we deze week de NEP teststraat op locatie. Met deze mobiele variant kunnen we nu ook op (productie)locaties buiten het Media Park op grote schaal en met snelheid een beeld vormen van de stand van zaken voor wat betreft eventuele COVID-19 (C-19) besmettingen. Deze oplossing vervangt de huidige PCR testen niet, maar is een aanvullend middel.

Medische professionals en administratief toezicht
Aan de testprocedure zijn zeer strenge medische eisen verbonden en er komt in personele zin maar ook bij de verwerking van de testen, resultaten en het correct verwerken van het medische afval, veel kijken. We merken dat er daarom in de markt behoefte is aan een all inclusive oplossing die de testprocedure, inclusief huisvesting, volledig uit handen neemt. Door deze oplossing aan te bieden aan onze opdrachtgevers willen we onze kennis en ervaring inzetten om meer rust op de productie of event te realiseren.

Deze mobiele test unit heeft een maximale capaciteit van 288 testen per dag en kan op elke locatie waar stroom is worden ingezet. Momenteel wordt gewerkt aan een versie die tot 700 testen per dag kan verwerken.

Check voor meer informatie deze flyer of stuur een mail naar corona_sneltest@nepgroup.com

Share