Nieuws & Blogs

Events. Live, Hybride of Virtueel

Hilversum, 21 april 2022Volledig aangepast op de identiteit van jouw bedrijf, waarbij je het beste van twee werelden combineert. Dé manier om jouw doelgroep op een interactieve manier te bereiken, met maximale impact en een maximaal bereik. Ontdek meer over de mogelijkheden van hybride events. 

Een hybride event zorgt ervoor dat zowel in de fysieke wereld als de virtuele wereld jouw verhaal met impact wordt gebracht. En zo wordt jouw doelgroep met de juiste content op het juiste moment aangesproken. Je maximaliseert het bereik van je event en haakt bezoekers aan van over de hele wereld. 

Groen, gemakkelijk en tijd- en kostenefficiënt, met de interactiviteit en flexibiliteit van een digitaal event en de onvergetelijke beleving van een fysiek event.

Met ons team van in-house Creative & Art Directors, Business Strategy Consultants, Producers, Technical Artists en Designers is Creative Animal een one-stop-shop van concept tot oplevering tot aan uitvoering en registratie van jouw (hybride) event op elke willekeurige locatie.

Meer weten? Lees meer over alle mogelijkheden in onze Events Live, Hybride of Vritual brochure of neem contact op via info@creativeanimal.nl

Mneem contact op met Creative Animal

Share