Nieuws & Blogs

Creative Animal lanceert Your Company Talkshow

Hilversum, 16 februari 2022Creative Animal, het creatieve label van mediatechnologie bedrijf NEP The Netherlands, lanceert het nieuwe online talkshow concept Jouw Talkshow op Maat. Dit nieuwe concept helpt organisaties, bedrijven en instellingen om hun doelgroep, intern of extern, op een heldere, impactvolle manier te bereiken met de veelzijdigheid en dynamiek van een op maat gemaakte online talkshow.

Creative Animal neemt het gehele creatieve en uitvoerende productieproces van Jouw Talkshow op Maat uit handen, waarbij inhouse mediaprofessionals verantwoordelijk zijn voor onder andere de redactie, productie, regie en presentatie. Daarbij werkt Creative Animal nauw samen met zusterbedrijf NEP. Zij leveren de beste camera-, geluids- en lichtmensen en technische faciliteiten om de online talkshow op de meest passende of spectaculaire wijze in beeld te brengen, op iedere gewenste locatie.

“Van halfjaarcijfers, een nieuwe bedrijfsstrategie, het vieren van successen, een productlancering of welk verhaal je ook met jouw bedrijf wil vertellen; voor al deze communicatie- of marketingdoeleinden kan Jouw Talkshow op Maat ingezet worden en naar wens worden ingevuld. In de talkshow is ruimte voor verschillende sprekers en gasten, panelgesprekken, live verbinding met sprekers op afstand, video content, live interactie met de kijkers; kortom, alle ingrediënten om een inspirerende of informerende talkshow te maken. Dit nieuwe online talkshow concept is een mooie toevoeging aan ons portfolio van digital en virtual events en kan van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties om hun mensen of klanten in beweging te brengen."

Jim van der Hoeven Creative Director Creative Animal

Meer weten? Kijk op de website van Creative Animal voor of lees of neem contact met ons op via sales@creativeanimal.nl

Share