Kernwaarden

We Bring Content To Life

Onze kernwaarden beschrijven de houding, de gedragingen en de mentaliteit waardoor onze mensen succesvol zijn bij NEP. De kernwaarden weerspiegelen wat onze medewerkers dagelijks inspireert en wat we als bedrijf in de toekomst nastreven.

Do
Right

We do the right thing.
We zorgen voor elkaar en bovenal zijn we verantwoordelijk voor elkaar. We verwachten van elkaar het hoogste niveau. Fatsoen, integriteit, eerlijkheid, inclusiviteit en bescheidenheid zijn cruciaal in een organisatie en een branche die uitzonderlijk teamwerk vereist.

Embrace
the Possible

We are curious minds, with a thirst for discovery.
We delen onze kennis graag en houden ervan om iedere dag iets nieuws te leren. We respecteren elkaar, inclusief de expertise en ervaring die we allemaal inbrengen. We investeren in elkaar om het beste resultaat te leveren.

Be
Fearless

We are fearless innovators and problem solvers.
Met onze historie, kennis en expertise bouwen we op onze fundamenten om klaar te zijn voor de toekomst. We zijn creatief in hoe we onze technologie gebruiken. We zijn kalm in een crisis en lossen problemen op onder druk.

1+1=3

We are more than the sum of our parts.
We verbinden en werken samen met verschillende disciplines, regio’s, merken en buiten onze landsgrenzen. We pakken de telefoon, we stellen de vraag, we krijgen het voor elkaar. We vormen 1 + 1 = 3 met onze collega’s, onze klanten en iedereen met wie we werken.

Deliver
the WOW

We stretch the limits of imagination.
We creëren onvergetelijke ervaringen voor onze klanten, die het publiek herinnert en waarover ze praten, en waar onze collega’s trots op zijn om deel van uit te maken. We krijgen een kick van ‘delivering the wow’.

Share