Nieuws & Blogs

Hoe bereik je de doelgroepen van je bedrijf in tijden van crisis?

Vooral in extreme tijden zoals nu is het voor leiding van bedrijven en organisaties cruciaal om zichtbaar te zijn voor medewerkers, klanten en investeerders. Transparante communicatie over wat je doet, weet en verwacht, maar ook wat je nog niet weet, zorgt voor verbinding, saamhorigheid en een gezamenlijke strijd in tijden van onzekerheid.

Extreme tijden vragen om een betrouwbare partner op het gebied van het creëren, verwerken en distribueren van video content. NEP is wereldleider op het gebied van de technische realisatie (end-to-end) van sport, entertainment en corporate event producties. Wij hebben al onze beschikbare capaciteit ingezet om zo (corporate) bedrijven, universiteiten, scholen en andere organisaties nog beter te helpen om in contact te blijven en de interactie met hun doelgroep te versterken.

Van live registratie en virtuele studio’s tot technische productie en live uitzending

Wij verzorgen al jarenlang dagelijks vele webinars, trainingen, lezingen en interactieve sessies voor groepen van 50 tot 100.000 personen. Deze virtuele events, van groot tot klein, kunnen plaatsvinden op elke willekeurige locatie, in een van onze 26 studio’s of in een virtuele studio volledig in uw huisstijl en worden via een beveiligde sessie over het internet ontsloten naar uw doelgroep.

Organiseer uw eigen live-streaming evenement, webcast of webinar

Voor klanten als Universiteit van Nederland,  Nike, Shell, ING, Basic Fit en PWC vertalen wij hun uitdagingen naar efficiënte end-to-end video-workflows en krachtige oplossingen die organisatiebreed en ook bij externen worden ingezet. 

In samenwerking met ons bedrijf Creative Animal staan wij organisaties en bedrijven bij om de juiste boodschap binnen de juiste doelgroep te communiceren met als doel te verbinden, te inspireren en te informeren. Onze creatives, business strategy consultants en regisseurs staan klaar om u te ondersteunen in het samenvatten en versterken van de boodschap en uw organisatie dichtbij te houden ook al bevinden ze zich op dit moment overal en nergens.

Onze experts adviseren en helpen u bij het maken van uw keuze of het nu gaat om een eigen live-streaming evenement, webcast of webinar. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen neem contact op via webcasting@nepgroup.com of via het rechtstreekse nummer: +31(0)35 67 74 003.

Share

Related